Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı hırslar gerilim yaratabilir.

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta kurşun görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kurşun görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kurşunu çıkarmak başının belaya girmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun çıkarmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sağlığın da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top