AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan kıl almak

Kahve falında bacaktan kıl almak

Kahve falında bacaktan kıl almak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, borçlarının biteceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında bacaktan kıl almak gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Kahve falında birinin bacağını kıllı görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında bacakta seyrek kıl görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında bacaktaki kılları koparmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında bacak kılı görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı bacak görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarının kıllarını almak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağının kıllı olduğunu görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir