AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kılı görmek

Kahve falında bacak kılı görmek

Kahve falında bacak kılı görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, arzuların gerçekleşeceğine, moral bulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine yorulur.

Kahve falında bacak kılı gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Kahve falında kılsız bacak görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bacağın kıllandığını görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kıl koparmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak kılını almak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine delalettir.

Kahve falında bacaktan kıl almak daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kudreti ve cesareti bulacağına inanılır.

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yeni adımlar atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir