AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı bacak görmek

Kahve falında kıllı bacak görmek

Kahve falında kıllı bacak görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında kıllı bacak gördüyseniz:

  • Özel bir tartışma ortamında dışarıda kalabilirsiniz.

Kahve falında kılsız bacak görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak kıllarını almak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bacaktaki kılları koparmak maaşının artacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine yorulur.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bacak kılını almak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında bacakda kıl görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bacağında kıl olduğunu görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir