AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktaki kılları koparmak

Kahve falında bacaktaki kılları koparmak

Kahve falında bacaktaki kılları koparmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, varlıklı kimse olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, şöhret elde edeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktaki kılları koparmak gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktaki kılları tıraş etmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında bacakları kıllı görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında kıllı bacak temizlemek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında kıllı erkek bacak görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bacakta seyrek kıl görmek dertlerin biteceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında bacakta kıl görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi bacağını kıllı görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir