AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının kıllarını almak

Kahve falında bacaklarının kıllarını almak

Kahve falında bacaklarının kıllarını almak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, böyle işlere kalkışacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarının kıllarını almak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz veya ilişkileriniz kendinizin çok dışında işler yapmanıza veya kendinizi kutuya hapsedilmiş hissetmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında bacaktan kıl koparmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağında kıl görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakları kıllı görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarındaki kılları temizlemek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, para kazanmasına da vesile olacağına yorulur.

Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında bacak kılı aldırmak yöneticilik koltuğuna oturacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Kahve falında bacakta seyrek kıl görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının bacağında kıl görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir