AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının kıllı olduğunu görmek

Kahve falında bacağının kıllı olduğunu görmek

Kahve falında bacağının kıllı olduğunu görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, işlerin bozulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, mülkiyetinin de artacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağının kıllı olduğunu gördüyseniz:

  • Toplum veya aile hayatında beklenmedik olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına işarettir.

Kahve falında bacağından kıl almak küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kıllı erkek bacak görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalet eder.

Kahve falında bacak kılı yolmak insanların saygısının kazanılacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılları almak işini layığı ile yerine getireceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında bacaktan kıl almak etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi bacaklarını kıllı görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına inanılır.

Kahve falında bacaktan kıl temizlemek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir