AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, çok zor günler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl gördüyseniz:

  • Konuyu ilgilendiren diğer taraflar onaylamasa da, siz, pek çok ilişkinizin veya anlaşma, plan ya da düzenlemelerin gidişatı ya da geleceği hakkında kararınızı verdiniz.

Kahve falında kıllı kadın bacağı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında kadın bacağında kıl görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında kadının bacaklarını kıllı görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya işaret eder.

Kahve falında kadının bacağında kıl görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulur.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarının kıllarını almak kendine olan güvenini kaybedeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir