AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta seyrek kıl görmek

Kahve falında bacakta seyrek kıl görmek

Kahve falında bacakta seyrek kıl görmek şansızlığın kırılacağına, para kazanmaya, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, düzenin kurulacağına, büyüleyeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bacakta seyrek kıl gördüyseniz:

  • Kadınlarla olan ilişkileriniz tersleşebilir.

Kahve falında bacakta seyrek kıl görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında seyrek saçlı birini görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında dişleri seyrek görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında saçları seyrek görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçın seyrek olduğunu görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına inanılır.

Kahve falında seyrek sakal görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine inanılır.

Kahve falında dişlerinin seyrek olduğunu görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini seyrek görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir