AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının hastalandığını görmek

Kahve falında yakınının hastalandığını görmek

Kahve falında yakınının hastalandığını görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının hastalandığını gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Kahve falında bir yakınını hasta görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen yakınını hasta görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakının hasta görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yakınını hasta görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının hastalandığını görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak planlarının gerçekleşeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bi yakınını hasta görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir