AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını hasta görmek

Kahve falında bir yakınını hasta görmek

Kahve falında bir yakınını hasta görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında bir yakınını hasta gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu duymak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakınını çok hasta görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş yakınını hasta görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın birini hasta görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bir yakınınızı hasta görmek dertlerin aşılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yakının hasta görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınını hasta görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir