AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakının hasta görmek

Kahve falında bir yakının hasta görmek

Kahve falında bir yakının hasta görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir yakının hasta gördüyseniz:

  • En azından canınız sıkılmayacak.

Kahve falında bir yakının hastalandığını görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa delalet etmektedir.

Kahve falında yakını hasta görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bir yakının hasta görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu duymak etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine inanılır.

Kahve falında ölen yakınını hasta görmek büyük zorluklar geçireceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir yakını hasta görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını hasta görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir