AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını hasta görmek

Kahve falında yakınını hasta görmek

Kahve falında yakınını hasta görmek derde ve kedere düşeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, işlerinin artacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hevesinin kursağında kalacağına delalettir.

Kahve falında yakınını hasta gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmanız gerekiyorsa en az karşı çıkışla karşı karşıya kalacağınız yolu seçmelisiniz.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu duymak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine işaret eder.

Kahve falında yakınlarını hasta görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işarettir.

Kahve falında yakınını çok hasta görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınınızı hasta görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir yakınını hasta görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta bir yakınını görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalettir.

Kahve falında yakının hasta olduğunu görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir