AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının hastalandığını görmek

Kahve falında bir yakınının hastalandığını görmek

Kahve falında bir yakınının hastalandığını görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınının hastalandığını gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme veya türlü nedenlerle bozulma ihtimali söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş yakınını hasta görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını hasta görmek nefsine yenileceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınınızı hasta görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, geleceğine işaret eder.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta yakınının öldüğünü görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınlarını hasta görmek işlerinde verimin artacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine delalettir.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına alamet eder.

Kahve falında hasta olan yakınını görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir