AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen yakınını hasta görmek

Kahve falında ölen yakınını hasta görmek

Kahve falında ölen yakınını hasta görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sıkıntılarını atacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına inanılır.

Kahve falında ölen yakınını hasta gördüyseniz:

  • Örneğin size her zaman gerekli olan yakın dostları gücendirebilirsiniz.

Kahve falında bir yakınınızı hasta görmek ekmeğinin bereketleneceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını hasta görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında bi yakınını hasta görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakının hastalandığını görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını hasta görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yakının hasta görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakınını hasta görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek o kapıyı kapatacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir