AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi yakınını hasta görmek

Kahve falında bi yakınını hasta görmek

Kahve falında bi yakınını hasta görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, çok zor günler yaşayacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, hayırlı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bi yakınını hasta gördüyseniz:

  • Etki alanınızı genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında hasta yakınını görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen yakınını hasta görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta olan yakınını görmek günahlarının affedileceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını hasta görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında yakınını çok hasta görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınınızı hasta görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir