AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, parasız kalmaya, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Meraklılığınız nedeniyle ilginç diyaloglar içine girebilirsiniz.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu duymak endişe duyulan olayların düzeleceğine, kötü sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş yakınını hasta görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında hasta bir yakınını görmek borçlarının kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yakınını çok hasta görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yakın birinin hastalandığını görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir