AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta yakınını iyi görmek

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta yakınını iyi gördüyseniz:

  • daha çok şansınızı zorlamamalısınız.

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta bir insanın iyileştiğini görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta insanı iyileşmiş görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına inanılır.

Kahve falında hasta olan birini iyileşmiş görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yoğun duygular yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hastayken iyileştiğini görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatalak hastanın iyileştiğini görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta annenin iyileştiğini görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir