AnaSayfa / Genel / Kahve falında cesedin yandığını görmek

Kahve falında cesedin yandığını görmek

Kahve falında cesedin yandığını görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına işarettir.

Kahve falında cesedin yandığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, düzenlemelerin veya planların üzerinden geçilmesi gerekiyorsa, başka birisinin harekete geçmesini beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında cesedin yandığını görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında toplu cesetler görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında hayvan cesedi görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına delalettir.

Kahve falında ölü kadın cesedi görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin cesedini görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde cesetler görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işarettir.

Kahve falında bebek cesedi gömmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan cesedi görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir