AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını öpmek

Kahve falında yakınını öpmek

Kahve falında yakınını öpmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, çok iyi şeylere, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret eder.

Kahve falında yakınını öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölen bir yakınını öpmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü yakınını öpmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşını öpmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş bir yakınını öpmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir