AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek

Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek

Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, adının ülke dışında yayılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Kahve falında ölmüş bir yakınının elini öpmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek dileklerinin kabul olacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında yakınının elini öpmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölen bir yakının elini öpmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında ölen yakınının elini öpmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir