AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yakınını öpmek

Kahve falında ölü yakınını öpmek

Kahve falında ölü yakınını öpmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü yakınını öpmek gördüyseniz:

  • Evli bir insansanız, evinizde mutlu bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü yakınını öpmek elde bulunan paranın tükeneceğine, suçlamalardan aklanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen yakınının elini öpmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakınını öpmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını öpmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, tekin olmayan işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir