AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir yakınını öpmek

Kahve falında ölmüş bir yakınını öpmek

Kahve falında ölmüş bir yakınını öpmek zaferler kazanacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir yakınını öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Kahve falında ölen bir yakının elini öpmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş yakınını öpmek zenginliğe kavuşulacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, yakında işlerinin aksayacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakınını öpmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, stresten uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında yakınını öpmek anne babanın üzüntü duyacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü yakınını öpmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir