AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir yakınını öpmek

Kahve falında ölen bir yakınını öpmek

Kahve falında ölen bir yakınını öpmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölen bir yakınını öpmek gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz şekilde ilerleyin.

Kahve falında yakın erkek arkadaşını öpmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir yakınının elini öpmek yuva kuracağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında ölen bir yakınını öpmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını öpmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınını öpmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hasadının tarlasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınını öpmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir