AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşını öpmek

Kahve falında yakın arkadaşını öpmek

Kahve falında yakın arkadaşını öpmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Kahve falında yakın erkek arkadaşını öpmek büyük bir kazanç elde edileceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşı öpmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşını öpmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen bir yakınını öpmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınını öpmek memur ise terfi edeceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş yakınını öpmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir