AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek maddi gücünün yerine geleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda dikkatli davranın.

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, başının ağrıyacağına işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşı görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşımı görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşını görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla evlenmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir