AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek yeniden doğmuş gibi olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi kazananı olmayan tartışmalara itebilir.

Kahve falında ölmüş bir yakınının elini öpmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen yakınının elini öpmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalettir.

Kahve falında yakınının elini öpmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen bir yakının elini öpmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, işlerin ters gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek rahatlık içinde yaşayacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir