AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını kefenle görmek

Kahve falında yakınını kefenle görmek

Kahve falında yakınını kefenle görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına alamet eder.

Kahve falında yakınını kefenle gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Kahve falında yakınını kefenle görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında kefen açmak haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kefene sarılı görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kefenlenmiş görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini tekrar kefenli görmek aile bireyleri ile tartışacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kirli kefen görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kefenli görmek yeni bir haneye sahip olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir