AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini tekrar kefenli görmek

Kahve falında ölmüş birini tekrar kefenli görmek

Kahve falında ölmüş birini tekrar kefenli görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, yeterli kimse haline geleceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tekrar kefenli gördüyseniz:

  • Bazı konularda şüpheleriniz olsa da, yüzünüzdeki gülümsemeyi korumak zorunda olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birini tekrar kefenli görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, istenmeyen bir yolculuğa işarettir.

Kahve falında ölünün kefenini açmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz kefen görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kefenle görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini kefenle görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında öldüğünü ve kefenlendiğini görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına inanılır.

Kahve falında ölü ve kefen görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet eder.

Kahve falında kefen biçmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir