AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kefene sarılı görmek

Kahve falında kendini kefene sarılı görmek

Kahve falında kendini kefene sarılı görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, yeni bir yol tutulacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kefene sarılı gördüyseniz:

  • İnsanlar sizin gibi düşünmeseler bile, siz kendinizi açıkça ifade ettiniz.

Kahve falında birinin kefene sarıldığını görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu kefene sarılı görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kefene sarılı görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında kefene sarılı adam görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kefen görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına delalettir.

Kahve falında kefene sarılı insan görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir