AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kefenli görmek

Kahve falında kendini kefenli görmek

Kahve falında kendini kefenli görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, çocuk sahibi olacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına yorulur.

Kahve falında kendini kefenli gördüyseniz:

  • Yaşca büyük veya tecrübeli kişilere fikir danışılabilir.

Kahve falında kefene sarılı bebek görmek daima secde ve şükür edeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında kefenli ölüler görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulur.

Kahve falında kefenlendiğini görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi kefenle görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında annemi kefenle görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kefen bezi görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında öldüğünü ve kefenlendiğini görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini kefenle görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir