AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefen açmak

Kahve falında kefen açmak

Kahve falında kefen açmak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefen açmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalarınız yaptıklarınızla yakından ilgilenen bir kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında kefeni açmak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, iyiliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölünün kefenini açmak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kefen açmak zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kefenini açmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında kefen içinde bebek görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi kefenli görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kefenle görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Kahve falında kefenlendiğini görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir