AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kefenlenmiş görmek

Kahve falında kendini kefenlenmiş görmek

Kahve falında kendini kefenlenmiş görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini kefenlenmiş gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissettiğiniz işlerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında ölmüş kişiyi kefenli görmek işbirliği içinde olacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kefen giymiş birini görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü kefensiz görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bebek kefeni görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kendinin kefenlendiğini görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına işarettir.

Kahve falında başkasını kefenli görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Kahve falında kefen hazırlamak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işarettir.

Kahve falında ölüp kefen giymek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir