AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli kefen görmek

Kahve falında kirli kefen görmek

Kahve falında kirli kefen görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet eder.

Kahve falında kirli kefen gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Kahve falında kirli kefen görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalettir.

Kahve falında yaşayan birini kefenli görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş insanı kefenli görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, sadaka ya da zekat vereceğine delalettir.

Kahve falında kefenle görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında kefene sarılmış birini görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında birine kefen giydirmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına işarettir.

Kahve falında eşini kefenlenmiş görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başkasını kefenle görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir