AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı bacak temizlemek

Kahve falında kıllı bacak temizlemek

Kahve falında kıllı bacak temizlemek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kişinin daha çok kazanacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına işaret eder.

Kahve falında kıllı bacak temizlemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı bastırıyor veya göz ardı ediyorsunuz.

Kahve falında bacaklarındaki kılları temizlemek hakkını savunamayacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet eder.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kıllı bacak temizlemek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kıl temizlemek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında bacak kılı temizlemek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı bacakları temizlemek kişinin rahat nefes alacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet eder.

Kahve falında bacaktaki kılları temizlemek hastalıklara şifa bulunacağına, iş ve mekan değiştireceğine yorulur.

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir