AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta kıl görmek

Kahve falında bacakta kıl görmek

Kahve falında bacakta kıl görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, seyahatlere katılacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında bacakta kıl gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir kalıcı rahatsızlıği önleyebilir.

Kahve falında başkasının bacaklarını kıllı görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacak kıllarını aldığını görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktan kıl temizlemek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklardaki kılları almak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine inanılır.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, zafer elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının bacağında kıl görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kendi bacağında kıl görmek kurulu düzeninin olacağına, azap çektiğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir