AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek mutluluğunu çoğaltacağına, çirkin amellere, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin şaşırtıcı hareketleri veya umursamazlıkları sizi hayrete düşürebilir.

Kahve falında kıllı kadın bacağı görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında kadının bacağında kıl görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, zengin için yoksulluğa inanılır.

Kahve falında kadın bacağında kıl görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının bacaklarını kıllı görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak kılı temizlemek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir