AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktaki kılları tıraş etmek

Kahve falında bacaktaki kılları tıraş etmek

Kahve falında bacaktaki kılları tıraş etmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, ününün çoğalacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bacaktaki kılları tıraş etmek gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklara karşılık zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılları tıraş etmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, geleceğine bakacağına delalet eder.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına delalet eder.

Kahve falında bacakları tıraş etmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllarını tıraş etmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir