AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları kıllı görmek

Kahve falında bacakları kıllı görmek

Kahve falında bacakları kıllı görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, gün yüzü görmeyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına işaret eder.

Kahve falında bacakları kıllı gördüyseniz:

  • Olumsuz planlar içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında bacakta beyaz kıl görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek bacağını kıllı görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek malının, parasının ve makamının artacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bacakta çok kıl görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, birçok iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında bacak kılı yolmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, geri plana düşeceğine inanılır.

Kahve falında bacak kıllarını aldığını görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, iyi anlaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir