AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bacağını kıllı görmek

Kahve falında kendi bacağını kıllı görmek

Kahve falında kendi bacağını kıllı görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi bacağını kıllı gördüyseniz:

  • Mevcut planlara sekte vuracak dahi olsalar, olan bitenden fayda sağlama olanağınız olabilir.

Kahve falında bacak kılları traş etmek elindeki işi rayına oturtacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına inanılır.

Kahve falında bacak kılını almak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kıl temizlemek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarını aldırmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağındaki kılları görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı bacak temizlemek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir