AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömülü mezarı kazmak

Kahve falında gömülü mezarı kazmak

Kahve falında gömülü mezarı kazmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına delalettir.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gömülü mezarı açmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün gömülürken dirildiğini görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında gömülü yumurta görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gömülü altın bulmak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında kendini gömülürken görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü gömülürken görmek büyük bir ikilemde kalacağına, tartışmaların sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gömülü para bulmak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir