AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında kızının kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında kızının kolunun kırıldığını görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bütçenizi olumlu etkileyecek veya yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyacak olaylar yaşanabilir.

Kahve falında kızının kolunun kırıldığını görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, makamını garantileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunun kırılmasını görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kol kırılmak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılmış kol görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının kolunun kırıldığını görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında kolumun kırıldığını görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir