AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında bir başkasının kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında bir başkasının kolunun kırıldığını görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kazancının her geçen gün artacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ticari konuları veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında kırılmış kol saati görmek aç kalacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin kolunun kırıldığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, gelirin tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, yaklaşan güzel günlere inanılır.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında kol kırılmasını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında kol kırılması görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolumun kırıldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında kırılan kol görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir