AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakını tarafından tacize uğramak

Kahve falında yakını tarafından tacize uğramak

Kahve falında yakını tarafından tacize uğramak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yaşamın kolaylaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, işlerin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yakını tarafından tacize uğramak gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında yakını tarafından tacize uğramak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak büyük aksilikler yaşayacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına delalet eder.

Kahve falında erkek tarafından tacize uğramak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun tacize uğradığını görmek stresini atacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir