AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak

Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak

Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, mutluluğa ve neşeye, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, sorunlarının sona ereceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, gözünün yaşını sileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin vermesi gereken tepkiler konusunda net fikirleriniz var.

Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına inanılır.

Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yakını tarafından tacize uğramak evin kasasına giren gelirin artacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak onunla mutlu bir yuva kuracağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek tarafından tacize uğramak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının tacize uğradığını görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir