AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun tacize uğradığını görmek

Kahve falında çocuğunun tacize uğradığını görmek

Kahve falında çocuğunun tacize uğradığını görmek zorlukları aşacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, kavgaların biteceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun tacize uğradığını gördüyseniz:

  • Özel kararlar almadan önce iyi düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında çocuğunun tacize uğradığını görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında kızının tacize uğradığını görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına rivayet eder.

Kahve falında elle tacize uğramak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının tacizine uğramak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin tacizine uğramak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamın tacizine uğramak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tacize uğradığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet eder.

Kahve falında birinin tacizine uğramak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir