AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek tarafından tacize uğramak

Kahve falında erkek tarafından tacize uğramak

Kahve falında erkek tarafından tacize uğramak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından tacize uğramak gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilmek veya hayallerinizi gerçekleştirebilmek için başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak ele geçen kazancın günden güne azalacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından tacize uğramak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, malının ve parasının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına işaret eder.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak bazı kaynakların tükeneceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakını tarafından tacize uğramak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin tacizine uğramak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir