AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak bekarsa evleneceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak gördüyseniz:

  • Diyalog kurmanın kolaylaşmaya başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın birinin tacizine uğramak ev içinde mutluluğun artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, musibetlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak stresten uzaklaşılacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakını tarafından tacize uğramak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek tarafından tacize uğramak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir