AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba tarafından tacize uğramak

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak gördüyseniz:

  • Cazibeni kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsin.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında yakını tarafından tacize uğramak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak ekmeğin kesileceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak kişinin evlatlarının artacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından tacize uğramak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının tacizine uğramak yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir