AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak

Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak

Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, yeni bir ortama gireceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek tarafından tacize uğramak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet eder.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yakını tarafından tacize uğramak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin tacizine uğramak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir